Toiduuudised

SUUR BORŠITEST: milline purgisupp maitseb kõige parimini? (4)

LISA KOMMENTAAR

Mämm12. juuli 2022, 09:59
Hea toidu valmistamine võtab päevajagu aega. Vahel isegi ööpäevajagu (kui vaja eelmisl õhtul likku panna, näiteks põlduba, kruup, midagi sügavkülmast sulama võtta või marineerida jne). Olen ikka mõtisklenud, et kokakunst on tänamatu töö. Teed ja möllad ikka nii, et oleks hõrk ja õige, aga milleks see mõne aja pärast muutub... Magu ei tee vahet, kas on gurmee või kiirtoit, laseb maohappe igale ampsule peale. Hea toit valmib ajus. s.t. mis ühele hõrk see teisele kräp.
emakeele kaitseks19. märts 2022, 22:04
No elementaarsel tasemel peaks meediainimene ikka oma emakeelt valdama! Niisiis paluks endale teha selgeks; et parim on kõige parem, midagi tehakse seega KÕIGE PAREMINI!!
K. Okk19. märts 2022, 17:35
Isiklikult ei julgeks küll soovitada kellegil tarbida poolfabrikaate, mis sisaldavad maitsetugevdajat naatriumvesinikglutamaati.
Andres19. märts 2022, 19:31
Oi, mis siis küll juhtub? Kui kiire on, siis miks mitte. Egas pidevalt neid sööma ei pea.