Valmistamisaeg: 30 min
Lapsed saavad ise hakkama!
Vajad:
500 grammi pärmi-lehttainast
1 lahtiklopitud muna (pirukate määrimiseks)
seesamiseemneid (peale raputamiseks)
Magusa täidise jaoks:
erinevaid komme (marmelaadi-, šokolaadikommid, batoonikesed)
Soolase täidise jaoks:
singikuubikuid
riivitud juustu
Tee nii!
Vormi sulatatud pärmi-lehttainast piparkoogivormi abil südamed.
Kata pooled südamed täidisega.
Šokolaaditäidise jaoks lisa tainale tükeldatud kommid.
Soolase täidise jaoks tõsta peale singikuubikud ja riivitud juust.
Kata täidis ülejäänud tainasüdametega.
Suru ääred omavahel kahvliga kinni, et täidis kuskilt välja ei tuleks.
Tõsta pirukad ahjuplaadile ja määri need pealt lahtiklopitud munaga. Raputa peale seesamiseemneid ja küpseta 200 kraadi juures 15–17 minutit ehk kuni pirukad on kuldpruunid.
Kommentaarid (0)