Main ohtuleht logo
Sisene
  • Uudised
  • Elu
  • Sport
  • Naine
  • Tervis
  • Rahatarkus
  • Loodus
  • Liigume
  • Ajalugu
  • Toidutare
  • Kodu
  • Digilehed
  • Ristsõna
  • Laps
  • Nädalamenüü
  • Argiroad
  • Samm-sammult
  • Evelin Ilvese kokakool
  • Karmo Tüüri supipöial
  • Videod
TelliSisene
Otsi
Telli
Toidutare
  • Uudised
  • Retseptid
  • Videod
  • Minu Toidutare
Väljaanded
  • ÕÕhtuleht
  • EElu
  • SSport
  • NNaine
  • TTervis
  • RRahatarkus
  • LLoodus
  • LLiigume
  • AAjalugu
  • TToidutare
  • KKodu
  • RRistsõna
  • LLaps
Digilehed
  • Õhtuleht
  • Eesti Ajalugu
  • Kalale! Looduses
  • Kodukiri
  • Käsitöö
  • Naisteleht
  • Nipiraamat
  • Tiiu
  • Ristiku Ristsõnad
Olulised
  • Reklaam
  • Kontakt
  • Vihje
Sotsiaalmeedia
  • Facebook
  • Twitter
  • Rss

Toiduuudised

„Eestlane eelistab klassikalisi maitseid ehk tema lemmikud on must rukkileib ja peenleib,“ ütleb Maxima Eesti turundusjuht Tiia Schapel. Millist leiba siis eelmisel aastal kõige rohkem osteti?

Kuidas on leivavalik poes viimastel aastatel muutunud? (1)

LISA KOMMENTAAR

KOMMENTAARID (1)

  • värskemad
  • parimad
  • vanimad
Teeline 15. jaanuar 2022 09:52
Valik on tohutu, maitset pole ollagi. Saaremaa lõpetas "Borodino" tootmise? Aga milleks toota, kui leivast on järel vaid nimi.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
5

Logo

TOIMETAJA

manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

reklaam@ohtulehtkirjastus.ee

facebooktwitterrss
Logo
© AS Õhtuleht Kirjastus
  • Kontakt
  • Reklaam
  • Tellimine
  • Üldtingimused