Eks iga inimesega isemoodi. Sa oskad süüa teha, teed valmis, sööd ja kõht kiidab. Teine (võimalik, et autor) ei oska ja kui ikka kolm-neli laari ära viskad, enne kui söögikõlbulik ollus välja tuleb, läheb kalliks küll.
Millise riigi toiduliidu juht see Potisepp on? Tooraine on 2-3 korda kallinenud? Milline tooraine? Tootja saab piima eest alla omahinna, veiseliha eest alla omahinna, sealiha eest alla omahinna. Millist toorainet Potisepp silmas peab?
"...söögi ja jookide hind tõuseb, nende kodus valmistamine on lausa palju kordi kulukam..."
Ma olen ka märganud, et kodus on ikka väga kulukas toitu valmistada. Näiteks juba koka kohaletellimine võtab oma, rääkimata mingi keskmise veini tellimine koju Prantsusmaalt. Restoranides on kõik see kohapeal olemas.
KOMMENTAARID (6)