Toiduuudised

HEA MAITSE VÕISTLUS | Artur Kazaritski esindab Eestit 27. septembril maailma tippkokkade võistlusel Lyonis 

Manona Paris, 17. september 2021 09:31

Artur Kazaritski. Bocuse d'Or Euroopa poolfinaal,esimene päev Saku Suurhallis.

Foto: Hannes Dreimanis

Iga kahe aasta tagant kogunevad kokkade olümpiaks tituleeritud võistlusel Bocuse d’Or Lyonis 24 kokka 24 riigist, et omavahelises pingelises mõõduvõtmises selgitada välja maailma parim. Valdkonna tippsündmusel, mis toimub sel aastal 26.-27. septembril, esindab Eestit Sillamäelt pärit kokk Artur Kazaritski, kes pääses 2020. aasta sügisel Euroopa eelvoorust võistluse finaali.

Kazaritski ütleb oma intervjuudes tihti, et võitluse puhul on kõige olulisem meeskond ja inimestevaheline võime üksteisest aru saada. Andeka Eesti koka treeneriks on kolleeg Geraniumi restoranist, Rootsi meeskonnas 2016. aasta Bocus d’Or võistlusel abikokana osalenud Hampus Risberg. Kazaritski abikokk ehk commis on Magnus Rosendahl, on kirjas meediale saadetud teates.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

24.09.2020
TIPPKOKK ARTUR KAZARITSKI: olen alati seadnud sihiks maitsestada toitu maksimumini
16.09.2020
VIDEO! NORRA VÕIT TAAS | Bocuse d´Ori Euroopa eelvooru võit läks Norra, Eesti pääses lõppvõistlusele Lyoni
16.09.2020
GALERII | TIPPKLASSI KOKANDUS: vaata, kuidas Bocuse d’Ori teisel võistluspäeval kokad pingutavad!
15.09.2020
GALERII | LOODAME ANDA PARIMA! Bocuse d’Ori Eesti esindaja Artur Kazaritski astus võistlustulle