Toiduuudised

„OOTAME NAGU SÕPRU KÜLLA!“ Vaata, millega parimad kriisis karastunud välikohvikud kutsuvad kliente päikest ja head toitu nautima 

Joonatan Pärn, 4. mai 2021 08:31
KollaažFoto: 5x Teet Malsroos, Wöse, Erki Pärnaku, Tiina Kõrtsini

Alates 3. maist on lubatud klientide võõrustamine toitlustusasutuste välialadel. Uurisime, kuidas on läinud rahva poolt armastatud restoranidel ning milliseid ohutusnõudeid rakendatakse klientide kaitsmiseks.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

21.01.2021
NÄLG RESTORANIPIDAJATE SEAS: mida teha, et #päästaEestitoidukohad?
18.09.2020
VANALINNAS KAHE EUROGA KUNN | Odavatest pakkumistest hoolimata Tallinna restoranides rahvast pole
27.03.2020
VIIRUS TAPPIS RESTORANID: kes nutab ja koondab, kes vuhib teha kaasavõetavat toitu