PraadFoto: Unsplash
31. märts 2021, 15:55
NÄDALAMENÜÜ | 29. märts – 4. aprill: värsked ja tervislikud kodused kevadpühade road
Kevadpühade ajal on eriti sobilik lauale panna muna- ja kohupiimatoite, muna ja kohupiima sisaldavaid salateid ja magustoite. Pärast pikka paastuaega sobivad taas menüüsse erinevad kalaroad, looma- ja linnulihatoidud. Loomulikult lisandiks ohtralt värsket ja rohelist.
Kevadpühade ajal on eriti sobilik lauale panna muna- ja kohupiimatoite, muna ja kohupiima sisaldavaid salateid ja magustoite. Pärast pikka paastuaega sobivad taas menüüsse erinevad kalaroad, looma- ja linnulihatoidud. Loomulikult lisandiks ohtralt värsket ja rohelist.
Edasi lugemiseks:
Tellimus olemas? Logi sisse
Kommentaarid (0)