Kolumnid

EDUKAS KOKK PIHIB: asi läks nii karmiks, et kaotasin vahepeal kodu ja kolisin oma restorani lattu (1)

Fleur Sprenk, Dereku Burgeri perenaine, 21. märts 2021 12:11
Fleur Sprenk Dereku BurgerFoto: Erki Parnaku
Istun siin kodus Saares ja tekkis mõte, et kirjutaks õige loo elust enesest ja päriselt – ilustamata ning jagaks otse ja omadega olukorrast restoranis COVID ajal ning sellest, kuidas ellu jääda. Ühel päeval tagasi vaadates suudame loodetavasti selle kõige üle naerda – kui meie vaimne tervis siis veel ikka korras on.

Aasta on nüüd möödas ja esimene laine oli vaid virvendus sellest, mis toimub hetkel.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

27.02.2020
VIIRUS TAPPIS RESTORANID: kes nutab ja koondab, kes vuhib teha kaasavõetavat toitu
15.05.2015
"Tänavatoit on muutumas kulinaarseks elamuseks."
16.08.2013
IRL surus Kuressaare burgerikeisri valimisnimekirja