Fleur Sprenk Dereku BurgerFoto: Erki Parnaku
Kolumnid
21. märts 2021, 12:11

EDUKAS KOKK PIHIB: asi läks nii karmiks, et kaotasin vahepeal kodu ja kolisin oma restorani lattu (1)

Istun siin kodus Saares ja tekkis mõte, et kirjutaks õige loo elust enesest ja päriselt – ilustamata ning jagaks otse ja omadega olukorrast restoranis COVID ajal ning sellest, kuidas ellu jääda. Ühel päeval tagasi vaadates suudame loodetavasti selle kõige üle naerda – kui meie vaimne tervis siis veel ikka korras on.

Istun siin kodus Saares ja tekkis mõte, et kirjutaks õige loo elust enesest ja päriselt – ilustamata ning jagaks otse ja omadega olukorrast restoranis COVID ajal ning sellest, kuidas ellu jääda. Ühel päeval tagasi vaadates suudame loodetavasti selle kõige üle naerda – kui meie vaimne tervis siis veel ikka korras on.

Aasta on nüüd möödas ja esimene laine oli vaid virvendus sellest, mis toimub hetkel.

Ellujäämiskursus algab nüüd. 

Edasi lugemiseks: