Toiduuudised

JALMAR VABARNA SETO SÜÜK: vaata, kuidas teha savvusannaliha, aiaviläruuga ja kohopiimäpliini sahvtiga

Toidutare, 12. märts 2021 21:00

4 KOMMENTAARI

m
maamiis/ 13. märts 2021 01:01
öelge mida tahes ,aga tänane Joel Ostrati saade TV 3 oli kõige parem eelnenutest.Setud kohe oskavad pidu pidada !
e
Eestlane/ 12. märts 2021 22:01
Ehk aitab setude promomisest ja nende kultuuri ülepropageerimisest?
i
isu/ 12. märts 2021 16:07
Õige on "suul-liim" ehk sool-leem (soolane leem), mitte suuliim
k
Kodukant/ 12. märts 2021 23:44
Oleneb, kuskandis või millises külas räägitakse. Minu vanavanemad, sündinud kõik 20.sajandi alguses, ütlesid alati "suuliim". Mingist soolasest leemest ei olnud juttugi. Õieti öelda oligi veider, kui mingil hetkel hakkasid mõned rääkima suul-liimist.