Foto: Kristjan Lepp
Kersti Eero 5. märts 2021 17:30
Kui tippkokk Roman Zaštšerinski avas 2009. aasta detsembris restorani Moon, seisis menüüs ka borš veiseliha ja hapukoorega. Sama retsepti järgi on Võrgu tänaval boršši keedetud nüüd juba üle 11 aasta. „Borši teeb heaks kõigepealt hea puljong,“ arvab Zaštšerinski ja jagab lahkelt Mooni kuulsa supi retsepti ka Õhtulehe lugejatega.   

Kui tippkokk Roman Zaštšerinski avas 2009. aasta detsembris restorani Moon, seisis menüüs ka borš veiseliha ja hapukoorega. Sama retsepti järgi on Võrgu tänaval boršši keedetud nüüd juba üle 11 aasta. „Borši teeb heaks kõigepealt hea puljong,“ arvab Zaštšerinski ja jagab lahkelt Mooni kuulsa supi retsepti ka Õhtulehe lugejatega.   

Vaja läheb:

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:

Telli Õhtulehe digipakett

Vaata võimalusi
  • 11 erinevat digiväljaannet
  • Üle 2000 artikli kuus
  • Jagamisõigus 4 sõbraga
  • Tellijatele mõeldud auhinnad
Näita vähem
€ 0 / nädal€ 11.99 / kuu
Telli

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
  • Ühe artikli lugemisõigus
Näita vähem
€ 3.99