Foto: Kristjan Lepp
Toiduuudised
5. märts 2021, 17:30

KODUS NAGU RESTOS | Roman Zaštšerinski õpetab: kuidas teha borši veiselihaga

Kui tippkokk Roman Zaštšerinski avas 2009. aasta detsembris restorani Moon, seisis menüüs ka borš veiseliha ja hapukoorega. Sama retsepti järgi on Võrgu tänaval boršši keedetud nüüd juba üle 11 aasta. „Borši teeb heaks kõigepealt hea puljong,“ arvab Zaštšerinski ja jagab lahkelt Mooni kuulsa supi retsepti ka Õhtulehe lugejatega.   

Kui tippkokk Roman Zaštšerinski avas 2009. aasta detsembris restorani Moon, seisis menüüs ka borš veiseliha ja hapukoorega. Sama retsepti järgi on Võrgu tänaval boršši keedetud nüüd juba üle 11 aasta. „Borši teeb heaks kõigepealt hea puljong,“ arvab Zaštšerinski ja jagab lahkelt Mooni kuulsa supi retsepti ka Õhtulehe lugejatega.   

Vaja läheb:

Edasi lugemiseks: