Foto: Kristjan Lepp
Kersti Eero 5. märts 2021 17:30
Kui tippkokk Roman Zaštšerinski avas 2009. aasta detsembris restorani Moon, seisis menüüs ka borš veiseliha ja hapukoorega. Sama retsepti järgi on Võrgu tänaval boršši keedetud nüüd juba üle 11 aasta. „Borši teeb heaks kõigepealt hea puljong,“ arvab Zaštšerinski ja jagab lahkelt Mooni kuulsa supi retsepti ka Õhtulehe lugejatega.   

Kui tippkokk Roman Zaštšerinski avas 2009. aasta detsembris restorani Moon, seisis menüüs ka borš veiseliha ja hapukoorega. Sama retsepti järgi on Võrgu tänaval boršši keedetud nüüd juba üle 11 aasta. „Borši teeb heaks kõigepealt hea puljong,“ arvab Zaštšerinski ja jagab lahkelt Mooni kuulsa supi retsepti ka Õhtulehe lugejatega.   

Vaja läheb:

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
1,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaVõida iPhone 12 nutitelefon