Toiduuudised

LUGEJA KÜSIB | Mida teha porrulauguga? 

Ragne Värk, 13. jaanuar 2021 15:59
PorrulaukFoto: Unsplash
Kui sulle ei maitse sibul, asenda retseptis see mahedama mekiga porruga.

  • Lisa seda pirukatesse, köögiviljapüreedele või kastmetele.
  • Et porrulaugu roheline osa vajab rohkem kuumutamist, valmista sellest puljongit.
  • Valget osa kasuta kuumtöödeldult ja -töötlemata erinevates salatites, paja- ja vormiroogades, makaronitoitudes, vokkides ning suppides.
Edasi lugemiseks:

Samal teemal

10.11.2020
TIIU TEST | Köögiviljapuljongid: vaata, milline on tummine tõhus leem ja väldi lurri!
10.06.2020
Lõhe kolmel moel
19.05.2020
TAIMNE PÄEVARETSEPT | Spagetid kreemjas lehtkapsa-kikerhernekastmes
06.05.2020
KASULIK: põhjalik ülevaade karu-, muru- ja neist teistest laukudest