„Kui tavaliselt pakatavad maailma juhtivate väljaannete restorani- ja köögirubriigid uutest ideedest, siis selle aasta algul jääb kõigepealt silma hulk pealkirju, mis puudutavad riigi A või pealinna B suletud tipprestorane jms,“ ütleb restorani Salt perenaine Tiina Kõresoo. Kuid silma jääb ka suur tähelepanu köögiviljadele. Foto: Robin Roots
Toiduuudised
9. jaanuar 2021, 07:00

TRENDID: kuhu liigub toidumaailm aastal 2021?

Millest peaks juhinduma aastal 2021 üks enesest lugu pidav toidukoht ning maitseid nautiv kodanik, annab ülevaate restorani Salt perenaine Tiina Kõresoo.

"Menukamaks uueks tooraineks saab luuüdi, mis sobib kokku nii soolaste kui ka magusate komponentidega," ütleb parim noorkokk 2020 Carina Elisabeth Hade. Millest peaks juhinduma aastal 2021 üks enesest lugu pidav toidukoht ning maitseid nautiv kodanik, annavad ülevaate ka restorani Salt perenaine Tiina Kõresoo, restorani Ore peakokk Silver Saa ja Academic Food Labi kokk Andrus Laaniste.  

Edasi lugemiseks: