Foto: Kristi Rebane
16. jaanuar 2021, 14:10
Samm-sammult õpetus: isetehtud Bounty ehk kookos šokolaadis
Koduseid Bountysid on imelihtne teha, kuid tulemus jääb ikkagi superhea! Kookos ja tume šokolaad täiendavad teineteist, mahe pähkel tasakaalustamas tummist šokolaadi. Kui soovid, võid jahutatud kookosmassi lõigata hoopis väikesteks ruutudeks ja batoonide asemel valmistada trühvleid.
Vaja läheb (8 batooni):
- 150 g kookoshelbeid
- 75 g suhkruga kondenspiima
- 150 g tumedat šokolaadi
Valmista kookosebatoone nii:
1. Sega kookoshelbed kondenspiimaga ühtlaseks seguks.
Foto: Kristi Rebane
2. Vormi segu toidukile sees piklikuks kangiks ja pane vähemalt pooleks tunniks sügavkülma.
Foto: Kristi Rebane
3. Lõika tahenenud kookosemass terava noaga kangideks. Ilusama välimuse huvides vormi kangide nurgad sõrmede vahel ümaramaks.
Foto: Kristi Rebane
4. Glasuurimiseks sulata šokolaad veevannil. Kata kookoskangid ükshaaval šokolaadiga. Hoia maiuseid serveerimiseni külmkapis.
Maiused valmivad 25 minutiga + šokolaadi tahenemise aeg!
Kommentaarid (0)