Foto: Kai Kodasma
Toiduuudised
19. detsember 2020, 14:48

TIIU TESTIB | Kõige parem praekapsas jõululauale on mahe, pehme ja sulab suus

Pakane ja lumehanged akna taga, köögis valmimas ahjuliha, verivorst ja mahlane praekapsas – see ongi jõulutunde saladus! Kui lumesadu me ise korraldada ei saa, siis taldrikule käiva eest saame küll hoolt kanda. Uskuge, kõik algab õigest praekapsast!

Pakane ja lumehanged akna taga, köögis valmimas ahjuliha, verivorst ja mahlane praekapsas – see ongi jõulutunde saladus! Kui lumesadu me ise korraldada ei saa, siis taldrikule käiva eest saame küll hoolt kanda. Uskuge, kõik algab õigest praekapsast!

Kui poes ringi vaadata, siis on praekapsa valik sel aastal eriti kirju. Leidub nii puhast klassikat kui ka tooteid kõikvõimalike lisanditega, millest igaüks annab vanale heale praekapsale uuenduslikke nüansse juurde. 

Kas lisanditega katsetamine end praekapsa puhul ka õigustab? Seda otsustavad testijad, kes hindavad toodete koostisosi, välimust, lõhna ja muidugi maitset.

Edasi lugemiseks: