Paprika- ja tšillikeedisFoto: Jaan Heinmaa
29. november 2020, 07:07
Paprika- ja tšillikeedis
Ilus erkpunane keedis on just nii parajalt magus ja vürtsikas, et sobib oivaliselt küpsete juustusortide juurde mekutamiseks ja passib ka mahlase lihatüki lisandiks. Pakenda oma keedis kohe väikestesse vahvatesse purkidesse ja nii mõnigi jõulukingitus on hooleta!
Koostisosad
3 tk Punane paprika (kokku u 400g)
2 tk Punane sibul (kokku u 150g)
250 g Kirsstomatid
1 tk Suurem tšilli
2 dl Valge veini äädikas
2.5 dl Moosisuhkur
1 tl Sool
3 tk Punane paprika (kokku u 400g)
2 tk Punane sibul (kokku u 150g)
250 g Kirsstomatid
1 tk Suurem tšilli
2 dl Valge veini äädikas
2.5 dl Moosisuhkur
1 tl Sool
Valmistamine
700 ml
1. Pese ja puhasta köögiviljad ning haki võimalikult peeneks. Tõsta kõik koostisained potti kokku, lase keema tõusta ja keeda ilma kaaneta umbes 20 minutit. Kui soovid, võid keedise kergelt läbi purustada või jätta tükiliseks, nagu pildil. Jaga keedis väikestesse steriliseeritud purkidesse ja sule kaanega.
Kommentaarid (0)