TÄIDA MAGUSKARTULIT: hummuse ja rukolaga, pestoga, avokaadopüree ja punaste ubadega ning õuna-kookosjogurtiga
, 11. november 2020 08:38
Foto: Pexels
Kergelt magusa mekiga bataati saab kasutada nii soolastes kui ka magusates roogades. Eriti mõnusalt maitseb see ahjus küpsetatuna ja maitserohkete täidistega.
Enne küpsetamist
Pese maguskartulid puhtaks, ent ära koori. Tee puhastatud maguskartulitele kahvliga täkked. Tõsta ahjuvormi ja nirista üle õliga. Maitseks lisa soola. Küpseta bataate 200 kraadi juures umbes üks tund. Küpsemise aeg oleneb vilja suurusest, suuremate bataatide puhul võib aeg ka pikem olla. Oluline on, et viljaliha jääks mõnusalt pehme.
Edasi lugemiseks:
Digipaketiga saad lugeda kõiki Õhtulehe, Naistelehe, Tiiu, Nipiraamatu, Kodukirja, Toidutare, Eesti Ajaloo ja Kalale! Looduses artikleid. Lisaks saad lugemisõigust jagada 4 sõbraga. Tellimus olemas? Logi sisse