Foto: Pexels
Toiduuudised
11. november 2020, 08:38

TÄIDA MAGUSKARTULIT: hummuse ja rukolaga, pestoga, avokaadopüree ja punaste ubadega ning õuna-kookosjogurtiga

Kergelt magusa mekiga bataati saab kasutada nii soolastes kui ka magusates roogades. Eriti mõnusalt maitseb see ahjus küpsetatuna ja maitserohkete täidistega.

Kergelt magusa mekiga bataati saab kasutada nii soolastes kui ka magusates roogades. Eriti mõnusalt maitseb see ahjus küpsetatuna ja maitserohkete täidistega.

Enne küpsetamist

Pese maguskartulid puhtaks, ent ära koori. Tee puhastatud maguskartulitele kahvliga täkked. Tõsta ahjuvormi ja nirista üle õliga. Maitseks lisa soola. Küpseta bataate 200 kraadi juures umbes üks tund. Küpsemise aeg oleneb vilja suurusest, suuremate bataatide puhul võib aeg ka pikem olla. Oluline on, et viljaliha jääks mõnusalt pehme.

Edasi lugemiseks: