Peterselli-porgandi püreesuppFoto: Taimne teisipäev
22. september 2020, 06:52
TAIMNE PÄEVARETSEPT | Peterselli-porgandi püreesupp
Aiamaal mullast välja punnitavaid porgandeid tasuks jahedal septembrikuul ära tarvitada kosutava püreesupina. Supi saad põnevamaks muuta peotäie peterselli ning kreemjate India pähklitega.
Koostisosad:
- 6 peenemat porgandit
200-300 g bataati
peotäis peterselli
u 30 India pähklit
0,5 tl küüslaugusoola
150 ml vett
1 tl sidrunimahla
Valmistamine
1. Koori porgandid ja bataat ning lõika tükkideks. Pane potti ja keeda täiesti pehmeks.
2. Pane India pähklid keevasse vette likku umbes 30 minutiks.
3. Vala porgandid ja bataat köögikombaini, lisa vett ja püreesta.
4. Blenderda India pähklid ning vala segu bataadi- ja porgandipüreele.
6. Püreesta uuesti ning lisa juurde sidrunimahl ja küüslaugusool.
7. Haki petersell peeneks ja lisa teiste ainete hulka. Püreesta nii kaua kuni kõik ained on hästi segunenud.
Kommentaarid (0)