Toiduteadlane Rain Kuldjärv ja tema hapendatud köögiviljad. Fermenteerimine.Foto: Tiina Kõrtsini
Ragne Värk 16. september 2020 07:00
Ajakirjas 55+ jagab toiduteadlane Rain Kuldjärv põnevat küüslaugu hapendamise retsepti.

Ajakirjas 55+ jagab toiduteadlane Rain Kuldjärv põnevat küüslaugu hapendamise retsepti.


Ta soovitab kooritud küüslaugud purki pista ja neile vedelat mett peale kallata. Lastes segul seejärel paar kuud rahulikult seista, valmib tervislik amps, millest sünnib eelseisval gripihooajal tervisele palju kasu.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
0,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaTellijatele mõeldud auhinnad