Foto: Blogi Jazzinokitchen
Toiduuudised
25. juuli 2020, 14:49

SUVINE SUUPISTE: mojito-maitseline arbuus

Suvi! Soojad ilmad, pikad õhtud. Kui tore, et need paar nädalat juunis ei jäänud ainukeseks ajaks, kui oli põhjust päikeseprillid välja otsida. Arbuusihooaeg on täies hoos ning kui paljalt on seda juba piisavalt vitsutatud ja arbuusi-feta-mündisalatit ka juba grilli kõrvale pakutud, on täpselt õige aeg ühed täiskasvanuile mõeldud aperitiiv slash snäkid valmis meisterdada. 

Mojito arbuusisnäkid

  • 28 cm vormi täis puhastatud arbuusiviile
  • 12 cl heledat rummi
  • 1 suur laim
  • 1,5 sl tuhksuhkrut
  • väike peotäis värsket münti

Tee nii:

Lao arbuus samale alusele, millelt seda serveerida soovid. Pigista laimist mahl ning sega rummiga läbi. Pintselda arbuusid mõlemalt poolelt rummiseguga üle, kui vedelikku jäi alles, vala see ühtlaselt arbuusile. Sõelu peale tuhksuhkur ning puista peale väiksemaks rebitud mündilehed. Lase jahedas pool kuni paar tundi maitsestuda. Soovi korral kohenda magusust-kangust oma maitse järgi. 

Vaata blogipostitust siit!