Kolumnid

KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Kas praad ikka peab olema lauas enne supi lõpetamist? Et ikka korralikult jahtuks? 

Karmo Tüür, 8. juuli 2020 09:34
Time Out ViljandisFoto: Karmo Tüür

Viljandi kõikse päämise väljaku nurga peal on miskine spordine hoone ja selle sees spordinimeline puhvet - Time Out. Mina olen küll aktiivselt ebasportlik inimene, aga seekord komistasin asjaolude kokkulangemisel siia.

Muuseas komistada tol puhvetiteel on imelihtne, sest hetkel näeb kõik ümberringi välja nagu üks suur ehitus-tanner alates totaalsest teevahetusest kuni vana parteimaja lammutamiseni.

Suurem lõunatund on vist juba läbi, sest üksikud saalis istuvad töömehed lõpetavad parasjagu ja lahkuvad, nii jään aja jooksul söögisaali üksinda istuma.

Lühikeses seina peale kirjutatud menüüs oli kirjas vaid üks supiline -  värskekapsasupp (1.80) ja nii ta siis võetud saigi.  Vaevalt olin jõudnud iseteenindusnurgast endale relvad ja salvrätid tuua, kui kausike kohal oligi. Kausi sisu kirjeldamiseks sobiks ilmselt kõige paremini sõna „lihtsus“.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

30.06.2020
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Väheste muudatustega sai täiesti hea ja julgelt lihtsa puhveti!
17.06.2020
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Üks väheseid kordi, kui püreesupp ei näita köögi laiskust
09.06.2020
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Mõnus tualetimuusika näitab, et söömakoht on kõik läbi mõelnud!
02.06.2020
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Veel pool tundi pärast hipsteripesa puhvetit valitseb suus murumõru maik