Linnuliha retseptid
20. aprill 2020, 12:23

Kanapada lillkapsaga

Kerge kanaliha on koduseks karantiiniajaks ja suve lähenedes igati sobiv kui lahja roog, eriti kui see on valmistatud koos rohke lillkapsaga. Kanapada sobib serveerida nii kartulite kui riisiga.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min
50-55 minutit

Koostisosad
4 tk Nahata kanakints või 600g kana kintsuliha
2 tk Küüslauguküüs
2 spl Või
3 dl Kanapuljong
400 g Lillkapsas
100 g Toorjuust
Hakitud petersell ja till
Sool
Must pipar

Valmistamine

1. Tükelda kanaliha suupärasteks tükkideks. Koori ja haki sibul ning küüslauk.

2. Pruunista kanatükid pannil 1 sl võis ja tõsta haudepotti. Lisa 1 sl võid, hauta sibul ja küüslauk klaasjaks ja tõsta samuti potti.

3. Kalla peale puljong, pane potti õisikuteks tükeldatud lillkapsas ja hauta kaane all 25-30 minutit.

4. Sega hulka toorjuust ja maitsesta soola ning pipraga. Sega hulka hakitud ürdid. Serveeri keedetud kartulite või riisiga.