Apelsini-sinepiheeringasFoto: Jaan Heinmaa
6. veebruar 2020, 09:03
Apelsini-sinepiheeringas skyri kastmes (2)
Sinep ja värske till on juba tuntud maitsekooslus. Talvisel apelsinide kõrgajal lisa maitseks hulka ka riivitud apelsinikoort. Kõrge valgu- ja madala rasvasisaldusega, jogurti ja kohupiima vahepealset meenutav mahedamaitseline skyr sobib kastmeks kõige paremini.
Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
300 g Vähesoolane heeringafilee
1 dl Paks majonees
2 dl Köögi-skyr (või paks hapukoor)
1 tk Värskelt riivitud apelsinikoor
6 tl Teraline sinep
Värske till
300 g Vähesoolane heeringafilee
1 dl Paks majonees
2 dl Köögi-skyr (või paks hapukoor)
1 tk Värskelt riivitud apelsinikoor
6 tl Teraline sinep
Värske till
Valmistamine
1. Patsuta heeringafileed majapidamispaberiga kuivaks ja lõika kuubikuteks.
2. Sega majonees ja skyr. Maitsesta segu riivitud apelsinikoore, sinepi ja hakitud tilliga. Sega hulka heeringatükid ja lase külmkapis mõned tunnid maitsestuda.
Kommentaarid