Kiudainerikkad toidud

Ahjulõhe spinatiga 

Helena Õun, 17. aprill 2017, 03:43
Ahjulõhe spinatiga Rene Suurkaev

Kogus: kuuele

Koostisosad
6 tk Lõhefilee (a 150 g)
1 küüs Küüslauk
2 suurt peotäit Spinat
Kookosõli
2 pikka oksa Kobartomat
Sidrun (soovi korral)
Sool
Must pipar

Valmistamine

1. Aseta lõhe ahjuplaadile. Lõika küüslauk õhukesteks viiludeks ja laota paarisentimeetriliste vahedega kalale. Soovi korral maitsesta soola-pipra ja sidrunimahlaga.

2. Kuumuta spinat pannil kookosõliga läbi ning aseta samuti kalale. Puista kala kõrvale kobartomatid. Küpseta 200-kraadises ahjus 30–40 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee