Kalatoitude retseptid

Lõhe-toorjuustupallid 

Lia Virkus, 13. veebruar 2017, 04:27
Lõhe-toorjuustupallid Jaan Heinmaa
12–15 tk
Kaunid tervitusampsud. Tee pallid tund-paar varem valmis ja hoia külmas. Torka varda otsa vahetult enne, külmast võetuna. Riivleib valmista oma lemmikrukkileivast.

Koostisosad
50 g Kuivatatud rukkileivapuru (soovitavalt isetehtud)
0.25 dl Piim
100 g Külmsuituslõhe
200 g Murulauguga toorjuust
0.5 dl Hakitud till
1 spl Kapparid
KAUNISTUSEKS
Hakitud murulauk või till
Purustatud kuivatatud leib
Riivitud juust

Valmistamine

1. Kuivata leib, tükelda ja purusta kombainis. Pane leivapuru minutikspaariks piima sisse paisuma.

2. Tükelda lõhe peeneks, sega leiva, toorjuustu, tilli ja hakitud kapparitega. Ära tee seda kombainis, on hea, kui segusse jäävad tuntavad tükikesed.

3. Riivi või purusta veel leiba, haki ürte. Pane kaunistusmaterjal väikestesse kaussidesse.

4. Veereta segu käte vahel väikesteks suupistepallideks ja keeruta neid leivapurus, ürdisegus või riivjuustus või tee palle mitme kaunistusega.

5. Tõsta serveerimiseni külma ja torka vahetult enne pakkumist näiteks pikkade tikkude otsa.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee