Kalatoitude retseptid

Särtsuv idamaine kalasupp 

Raili Mikk, 2. jaanuar 2017, 05:35
Särtsuv idamaine kalasuppFoto: Jaan Heinmaa

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
6 dl Köögiviljapuljong
400 ml Kookospiim
2 tk Šalottsibul
2 tk Porgand
2 tk Peeneks hakitud küüslauguküüs
1 spl Ingver (hakituna)
2 tk Sidrunheina vars
2 spl Kalakaste
1 tk Punane tšillipipar
150 g Pastariis
300 g Kalafilee
Röstitud kookoshelbed
Värske koriander

Valmistamine

1. Kalla potti puljong ja kookospiim ning lase keema tõusta. Lõika sibulad pooleks ja siis hästi õhukesteks sektoriteks. Viiluta porgandid. Pane küüslauk, sibul, porgandid ja ingver vedeliku hulka ning lase 10 minutit vaikselt podiseda.

2. Lisa sidrunhein, kalakaste, hakitud tšilli ja pasta. Keeda veel 3 minutit. Kõige lõpuks pista potti tükeldatud kalafilee. Serveeri kookoshelveste ja hakitud koriandriga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee