Lambaliha retseptid

Hapukurgivedelikus marineeritud tallekoodid 

Liisu Arro, 2. jaanuar 2017, 04:27
TallekoodidFoto: Krõõt Tarkmeel

Koostisosad
6 tk Tallekoot
Kookosrasv
Küüslauk
6 tk Porgand
2 tk Paprika
Hapukurgivedelik
6 tk Hapukurk
Sool
Rosmariin

Valmistamine

1. Prae tallekoodid kuumas malmpotis kergelt läbi kookosrasva (sobivad ka õli või või – koos), küüslaugu, porgandi ja paprikaga. Lisa hapukurgivedelikku nii palju, et koodid on kaetud.

2. Lase neil pliidil podiseda ja vala vett juurde, kuni see ära aurab. Siis lisan hapukurki. NB! Kui hapukurgivedelikku ei ole, siis võibki lihtsalt hapukurke panna. Samuti lisa maitse järgi soola ja rosmariini.

3. Nüüd võivad koodid seal podiseda 3–13 tundi, oleneb, kui äge on tuli. Mida kauem muhiseb, seda hõrgum tuleb.