Kiudainerikkad toidud

Karrine lillkapsa-kartulisupp 

Mari-Liis Ilover, 31. märts 2014, 02:23
Karrine lillkapsa-kartulisupp Mari-Liis Ilover
Lihtsalt valmiva kreemise supi kõrvale sobivad hästi krõbedad kuklid või röstsai.

Kogus: viiele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
600 g Väike lillkapsas
600 g Kartul
1 l Kanapuljong
2 tl Karripulber
200 g Sulatatud juust (Merevaik)
Sool

Valmistamine

1. Eralda lillkapsa küljest õisikud ja lõika vars väiksemateks tükkideks. Koori ja tükelda kartulid.

2. Lase puljong keema. Lisa kartulid ja keeda 10 minutit. Lisa lillkapsas, keeda veel 10 minutit.

3. Püreesta supp sau- või kannmikseriga täiesti ühtlaseks püreeks. Vala potti tagasi.

4. Kuumuta taas peaaegu keemiseni, lisa karripulber ja sulatatud juust. Sega juust kuuma supiga ühtlaseks. Seda on mugav teha vispliga.

5. Maitse suppi ja vajaduse korral lisa soola. Soola kogus sõltub puljongi soolasusest.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee