Vale-Caesari salat
Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
1 pea Rooma salat
Sool
400 g Kalafilee (lõhe, forell vms)
Must pipar
250 g Kirsstomat
0.5 tk Gruusia leib või ciabatta
Parmesan
KASTE
2 sl Majonees
2 sl Oliiviõli
2 sl Sidrunimahl
0.5 tl Suhkur
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Prae soola ja pipraga maitsestatud kalafilee kiirelt pannil.
2. Kuumuta ahi 200 kraadini, lõika või rebi Gruusia leib tükikesteks, piserda oliiviõliga ja saada ahju röstima.
3. Rebi roheline otse taldrikule või salatialusele.
4. Klopi kastmeks majonees, õli ja sidrunimahl soola-pipra ja suhkruteraga. Kalla kaste otse rohelisele kraamile
ja keera korralikult segamini. Poolita tomatid, maitsesta soola-pipraga.
5. Puhasta kalafilee ja puista tükid salatipõhjale. Nüüd lisa veel krõbedad Gruusia leiva tükikesed ja Parmesani-laastud.
Kommentaarid (0)