Avokaadokreem fetagaFoto: Mari-Liis Ilover
Ameerika köök
10. märts 2014, 04:47

Avokaadokreem fetaga

Kreemisest avokaadost ja soolakast fetast valmib hõrgutav määre, mida võib süüa ka dipina, kastes sinna näiteks kõrsikuid. Maitseb hästi nii näkileival, kreekeritel kui ka kolmnurkleibade vahele määritult.

Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
2 tk Avokaado
1 küüs Küüslauk
1 sl Laimimahl või sidrunimahl
100 g Feta
1 tl Kuivatatud pune
Must pipar
Sool

Valmistamine

1. Purusta küüslauguküüs küüslaugupressiga või riivi peene riiviga.

2. Tõsta avokaado viljaliha, küüslauk, laimi- või sidrunimahl, juust ja pune kaussi ning vajuta katki.

3. Sega läbi, maitsesta vajaduse korral soola ja vähekese musta pipraga.