Kiudainerikkad toidud

Kaerahelbepuder mee ja jõhvikatega 

Pille Enden, 3. märts 2014, 03:54
Kaerahelbepuder mee ja jõhvikategaFoto: Jaan Heinmaa
Kiud- ja mineraalainete ning vitamiinidega kostitav puder laeb meid juba hommikul päevaks vajaliku energiaga.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
3 dl Kaerahelbed
6 dl Vesi (keev)
3 sl Mesi
4 sl Kreeka pähklid (hakitud)
1 dl Kuivatatud jõhvikad
Sool

Valmistamine

1. Kuumuta vesi keemiseni, lisa kaerahelbed ja keeda 7–8 min. Maitsesta soolaga.

2. Sega hulka mesi, pähklid ja marjad. Keera pliidil kuumus maha ja lase kaane all 2–3 min haududa.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee