Kaneeline leivavorm õuna ja rosinatega
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
250 g Must leib
5 tk Õun
2 dl Tumedad rosinad
3 dl Rõõsk koor 35%
2 tk Muna
3 sl Või
1 dl Suhkur
2 sl Suhkur
2 tl Kaneel
Piim (serveerimiseks)
Valmistamine
1. Lõika leib väikesteks kuubikuteks ja pruunista pannil võis koos 2 sl suhkruga.
2. Koori õunad ja lõika pisikesteks kuubikuteks, maitsesta kaneeliga. Sega leiva- ja õunatükid rosinatega ning laota segu võiga määritud ahjuvormi.
3. Vispelda munad 1 dl suhkruga. Lisa vahustades koor. Vala segu leiva- ja õunatükkidele.
4. Küpseta 200kraadises ahjus 45 minutit või kuni magustoit on saanud kauni värvi.
5. Söö piimaga kas soojalt või külmalt.
Kommentaarid (0)