Kuum sprotivõileib ja sardiinivõileib
Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
SPROTIVÕILEIB
4 viilu Koorikleib
200 g Sprotid õlis
1 tk Tomat
4 viilu Juust
SARDIINI-KURGILEIB
4 tk Koorikleib
200 g Sardiinid tomatikastmes (konserv)
12 tk Väike delikatesskurk (marineeritud)
4 viilu Juust
Või
Valmistamine
Kuum sprotivõileib
1. Lao leivad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Tõsta igale leivale sprotte ja nirista peale pisut sprotiõli. Kata kahe tomativiiluga ja jahvata peale musta pipart. Kata juustuviiluga. Küpseta leibu 225kraadises ahjus 10 minutit või kuni juust sulab.
Kuum sardiini-kurgileib
1. Määri leibadele võid. Laota peale sardiinid vaheldumisi kurkidega ja siis juustuviilud. Küpseta 225kraadises ahjus 10 minutit või kuni juust sulab.
Kommentaarid (0)