Vürtsikas ja kiire oasupp
Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
1 tk Sibul
1 tk Tšilli
Küüslauk
1 tk Porgand
3 tk Varsseller
1 tk Pastinaak
1.5 l Aedviljapuljong
400 g Valged konservoad
400 g Punased konservoad
4 tk Päikesekuivatatud tomat
Oliivid (soovi korral)
Petersell
0.5 dl Hea oliiviõli
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Haki sibul, tšilli ja küüslauk peeneks ning hauta supipotis vähese õliga pehmeks. Lisa siis kuubikuteks lõigatud köögiviljad ja sega hästi läbi. Vala juurde puljong ning maitsesta sobivalt soola ja pipraga.
2. Kui köögiviljad on pehmed, lisa leemest nõrutatud ja külma veega üle uhutud oad, peeneks hakitud
tomatid ja oliivid ning kuumuta keemiseni, vajadusel lisa puljongit. Vahetult enne serveerimist lisa maitseroheline ning nirista peale head oliiviõli.
Kommentaarid (0)