Ahju-ciabatta'dFoto: Meeli Küttim
Kiudainerikkad toidud
5. veebruar 2014, 05:40

Marguse ahju-ciabatta’d ehk Marchete

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
2 tk Ciabatta
Oliiviõli
Küüslauk
VARIANT 1
1 tk Sibul
2 dl Paks majonees
VARIANT 2
2 küünt Küüslauk
3 tk Avokaado
Esimese pressi oliiviõli
Sool
Must pipar
Kõva juust riivituna
Sidrunimahl (soovi korral)

Valmistamine

1. Haki sibul peeneks ja sega majoneesiga. Tõsta kõrvale ja valmista teine kate. Selleks purusta kausis kahvliga avokaadod, purusta küüslauk ja sega kõik ained kokku. Lõika ciabattaʼd pooleks ja nirista üle oliiviõliga.

2. Küpseta saiad 200-kraadises ahjus kergelt krõbekuldseks ning määri siis pealt küüslauguküünega. Jaga valmis segatud katted saiade vahel ära ja serveeri kohe.