Kiudainerikkad toidud

Kana ingverikastmes 

Epp Mihkels, 27. jaanuar 2014, 01:54
Kana ingverikastmesFoto: Jaan Heinmaa
Siin roas saad parima tulemuse, kui kasutad kanapoolikut, mitte kanafileed, mis jääb küpsetamisel liiga tuim. 

Kogus: neljale

Koostisosad
800 g Kana
2 pead Küüslauk
1.5 dl Ingver (peeneks hakitud)
2 sl Pruun suhkur
2 sl Kalakaste
0.5 tl Sool
0.5 tl Paprikapulber
0.25 tl Must pipar
2.5 dl Vesi
Roheline sibul
Õli praadimiseks
Aurutatud riis serveerimiseks

Valmistamine

1. Lõika kontidest puhastatud kanaliha suupärasteks tükkideks.

2. Purusta küüslauguküüned. Kuumuta vokkpannil õlis ingver, küüslauk, kana ja suhkur. Sega läbi ja küpseta, kuni liha pruunistub.

3. Maitsesta kana kalakastme, soola ja paprikapulbriga. Lisa vesi ja küpseta seni, kuni liha on pehme. Serveerides haki roale rohelist sibulat ja maitsesta pipraga.

4. Rooga serveeri koos aurutatud riisiga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee