Kiudainerikkad toidud

Mangolassi, peaaegu nagu söök 

Hele-Mai Alamaa, 20. jaanuar 2014, 05:03
Mangolassi Hele-Mai Alamaa
India restoranis võtan alati mangolassit. No küll on hea. Kaua aega ei saanud aru, miks ta mul kodus nii hea ei tule. Nüüd tean, on olemas üks maailmakuulus mangopüree East End.

Koostisosad
400 g Mangopüree
400 g Maitsestamata jogurt
Jahvatatud kardemon
Jää (serveerimiseks)

Valmistamine

Nii lihtne see ongi. Sega mangopüree jogurtiga ja maitsesta kardemoniga. Serveeri jääga. Või tõsta õue

lumehunnikusse tahenema. Jookide kuningas. Nii rammus ja tummine.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee