Kalatoitude retseptid

Seenelise kalapallid 

Katrin Press, 6. jaanuar 2014, 02:28
Seenelise kalapallidFoto: Katrin Press
Kalapallid saavad hoopis teise maitsejume, kui sinna lisada veidi soolaseeni. 

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
600 g Kalafilee (haug, ahven, tilaapia)
2 dl Kupatatud soolaseened (riisikad)
2 dl Toorjuust (küüslauguga või ürtidega)
0.5 dl Riivsai
1 tk Muna
0.5 tl Must pipar
Sool (vajadusel)
Till (hakitud)
Sidrunimahl
2 dl Riivsai (veeretamiseks)

Valmistamine

1. Purusta kalafileed köögikombainis või hakkllihamasinas. Lisa kõik muud ained ja sega ühtlaseks.

2. Veereta märgade näppude vahel umbes 30 pallikest, keeruta neid riivsaias ja lao küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.

3. Küpseta 175-kraadises ahjus 15-20 minutit.