Seenelise kalapallidFoto: Katrin Press
6. jaanuar 2014, 02:28
Seenelise kalapallid
Kalapallid saavad hoopis teise maitsejume, kui sinna lisada veidi soolaseeni.
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
600 g Kalafilee (haug, ahven, tilaapia)
2 dl Kupatatud soolaseened (riisikad)
2 dl Toorjuust (küüslauguga või ürtidega)
0.5 dl Riivsai
1 tk Muna
0.5 tl Must pipar
Sool (vajadusel)
Till (hakitud)
Sidrunimahl
2 dl Riivsai (veeretamiseks)
Valmistamine
1. Purusta kalafileed köögikombainis või hakkllihamasinas. Lisa kõik muud ained ja sega ühtlaseks.
2. Veereta märgade näppude vahel umbes 30 pallikest, keeruta neid riivsaias ja lao küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
3. Küpseta 175-kraadises ahjus 15-20 minutit.
Kommentaarid (0)