Seenelise kalapallidFoto: Katrin Press
Kalatoitude retseptid
6. jaanuar 2014, 02:28

Seenelise kalapallid

Kalapallid saavad hoopis teise maitsejume, kui sinna lisada veidi soolaseeni. 

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
600 g Kalafilee (haug, ahven, tilaapia)
2 dl Kupatatud soolaseened (riisikad)
2 dl Toorjuust (küüslauguga või ürtidega)
0.5 dl Riivsai
1 tk Muna
0.5 tl Must pipar
Sool (vajadusel)
Till (hakitud)
Sidrunimahl
2 dl Riivsai (veeretamiseks)

Valmistamine

1. Purusta kalafileed köögikombainis või hakkllihamasinas. Lisa kõik muud ained ja sega ühtlaseks.

2. Veereta märgade näppude vahel umbes 30 pallikest, keeruta neid riivsaias ja lao küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.

3. Küpseta 175-kraadises ahjus 15-20 minutit.