Hapukapsas apelsini ja ingveriga
Kogus: kümnele
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
2 kg Hapukapsas
1 l Apelsinimahl
2.5 dl Vesi
120 g Sibul
150 g Või
Sool
100 g Suhkur
3 g Vanillsuhkur
Must pipar
2 cm jupp Ingver (riivitud)
0.5 tk Apelsini riivitud koor
Valmistamine
1. Hauta hapukapsast apelsinimahlas umbes 40 minutit.
2. Lisa vesi ning seejärel väikesteks kuubikuteks lõigatud ja klaasjaks praetud sibul, või, sool, suhkur, vanillsuhkur ja pipar. Hauta veel umbes 20 minutit.
3. Lisa siis kooritud ja väikesteks kuubikuteks lõigatud ingver ja peenikese riiviga riivitud apelsinikoor. Hauta umbes 15 minutit, vajadusel maitsesta ja võta pott tulelt.
Kommentaarid (0)