Ahvenavorm kirsstomatitega
Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
500 g Valge kala filee (ahven, haug, tilaapia, koha)
Sool
Must pipar
2 tk Marineeritud kurk
KASTE
1.5 dl Hapukoor
1 dl Majonees
1 sl Dijon sinep
PEALE
100 g Riivjuust
100 g Kirsstomat
1 peotäis Till (hakitud)
Valmistamine
1. Sega kastmeained. Tükelda kurgid väikesteks kuubikuteks. Lõika kalafileed suuremat sorti tükkideks, maitsesta vähese soola ja pipraga ning lao võitatud vormi kihiti kurkide, kastme ja hakitud tilliga.
2. Küpseta 200 kraadi juures 15 minutit. Puista peale riivitud juust ja laota vormile poolitatud kirsstomatid. Küpseta veel umbes 10 minutit.
Kommentaarid (0)