Tofupasteet porgandiga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
1 tk Mugulsibul
2 küünt Küüslauk
1 tk Porgand (suur)
Maapähkliõli
100 g Maapähklid (koorimata)
200 g Tofukohupiim
Sool
Must pipar
Tšilli
Valmistamine
1. Haki sibul ja küüslauk ning riivi porgand peeneks. Kuumuta pann, lisa õli ja köögiviljad ning hauta kõik pehmeks.
2. Samal ajal rösti maapähkleid 200-kraadises ahjus, kuni nende kestad lõhenevad ja nad pisut pruunistuvad. Selleks võib kuluda kuni 8 minutit.
3. Eemalda pähklid kestadest. Sega kombainis tofukohupiim, jahtunud köögiviljasegu ja pähklid ühtlaseks. Maitsesta soola, pipra ja peeneks hakitud tšilliga. Kui vaja, lisa pasteedi paremaks konsistentsiks vett ning
maapähkli- või seesamiõli.
Kommentaarid (0)