Veiseliha retseptid

Veise sisefilee sõgeda salatiga 

Ain Mäeots, 7. jaanuar 2013, 12:59
Veise sisefilee sõgeda salatiga Heikki Leis

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 kg Veise sisefilee
Sool
Must pipar
Või ja õli
SÕGE SALAT
Jääsalat
Põld-võõrkapsas ehk rukola
Beebispinat
Kirsstomat
Idand (erinevaid)
Oliiviõli
Kõrvitsaseemneõli
Sool
Must pipar
India pähkel (röstitud)
Avokaado

Valmistamine

Võta grillpann ja pane tulele. Määri panni või ja õliga. Lõika sisefileest sõrmejämedused viilud. Pane pannile, keera pipraveskist peale soola ja pipart. Küpseta 1,5–2 minutit ja keera liha ümber. Maitsesta soola-pipraga ka seda poolt ja prae samuti mõni minut. Maitseb hästi koos “sõgeda salatiga”. Murra salat sõrmede vahel suurde kaussi. Lisa poolitatud kirsstomatid, tükeldatud avokaado ning mozzarella. Lisa idud. Vala salat üle oliiviõli, palsamiäädikakreemi ja kõrvitsaseemneõliga. Soovi korral maitsesta soola-pipraga. Lõpuks puista salatisse pähklid.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee