Retseptid

Kodumaine tomat teeb välismaisele pika puuga ära 

Toidutare, 25. august 2010, 21:00
Foto: Daisy Lappard
Hoolimata sellest, et tomat pole eestlase toidulaual mingi haruldus, on sügise suunas liikuv suvi siiski eriline, sest annab meile täiesti erilise hõngu ja maitsega punapõskseid vilju.

Suvine makaroniroog

Makaronide hulka sobivad nii kollased kui ka punased tomatid, aga väikesed kollased tomatid on üldjuhul magusamad.

Tomatiterriin grillitud aedviljadega

Mida kauem terriin seisab, seda rohkem maitsed laagerduvad ja üksteist täiendavad. Söömiskõlbulik on toit aga juba ka varem kui 12 tunni möödudes.

Tomatisupp oliivisaiadega

Soovi korral võid supi hulka lisada veidi rõõska koort. Samuti võid enne serveerimist lisada supi hulka kas tavalist riivjuustu või kitsejuustu.