Foto: Jaan Heinmaa
Retseptid
12. juuni 2008, 21:00

Ohtralt grilliretsepte Santa Marialt

Erinevaid marinaade, maitseaineid, õlisid ja kastmeid on poes tublisti, pea hakkab ringi käima. Aga mida mille juures grillimisel kasutada? Siin tuleb appi Santa Maria.

Et inimesed orienteeruks paremini, milliseid maitseid millise liha juures võiks kasutada, on Santa Maria valmis teinud tubli hulga erinevaid grilliretsepte - valikus on siga, lammas, kana, part, lõhe, lest ja puuviljad. Need retseptid on heaks illustratsiooniks, kuidas erinevaid maitseaineid saab kasutada.

Lambakarree grillitud suvikõrvitsaga

Lambafilee punase veini marinaadis

Grillitud sea sisefilee ananassiglasuuriga

Grillitud seakael grillõliga

Küüslaugune sea sisefilee

BBQ-ribi suitsumaitseliste ubadega

Grillitud veiseliharullid spargliga

Grillitud broilerivardad

Laimimaitselised broilerivardad

Apelsini-

ananassimaitseline broilerifilee

Suitsumaitselised boileritiivad

Apelsini-

ananassimaitseline grillitud part

Santa Maria kanašašlõkk

Ürdine lestalõik

Sweet Chili lõhe baklažaaniga

Grillitud tortillad

Grillitud lõhe mango-chutney'ga

Puuviljavardad