Et inimesed orienteeruks paremini, milliseid maitseid millise liha juures võiks kasutada, on Santa Maria valmis teinud tubli hulga erinevaid grilliretsepte - valikus on siga, lammas, kana, part, lõhe, lest ja puuviljad. Need retseptid on heaks illustratsiooniks, kuidas erinevaid maitseaineid saab kasutada.
Lambakarree grillitud suvikõrvitsaga
Lambafilee punase veini marinaadis
Grillitud sea sisefilee ananassiglasuuriga
Grillitud seakael grillõliga
Küüslaugune sea sisefilee
BBQ-ribi suitsumaitseliste ubadega
Grillitud veiseliharullid spargliga
Grillitud broilerivardad
Laimimaitselised broilerivardad
Apelsini-
ananassimaitseline broilerifilee
Suitsumaitselised boileritiivad
Apelsini-
ananassimaitseline grillitud part
Santa Maria kanašašlõkk
Ürdine lestalõik
Sweet Chili lõhe baklažaaniga
Grillitud tortillad
Grillitud lõhe mango-chutney'ga
Puuviljavardad
Kommentaarid (0)