Retseptid

Ohtralt grilliretsepte Santa Marialt 

Toidutare, 12. juuni 2008, 21:00
 Jaan Heinmaa
Erinevaid marinaade, maitseaineid, õlisid ja kastmeid on poes tublisti, pea hakkab ringi käima. Aga mida mille juures grillimisel kasutada? Siin tuleb appi Santa Maria.

Et inimesed orienteeruks paremini, milliseid maitseid millise liha juures võiks kasutada, on Santa Maria valmis teinud tubli hulga erinevaid grilliretsepte - valikus on siga, lammas, kana, part, lõhe, lest ja puuviljad. Need retseptid on heaks illustratsiooniks, kuidas erinevaid maitseaineid saab kasutada.

Lambakarree grillitud suvikõrvitsaga

Lambafilee punase veini marinaadis

Grillitud sea sisefilee ananassiglasuuriga

Grillitud seakael grillõliga

Küüslaugune sea sisefilee

BBQ-ribi suitsumaitseliste ubadega

Grillitud veiseliharullid spargliga

Grillitud broilerivardad

Laimimaitselised broilerivardad

Apelsini-

ananassimaitseline broilerifilee

Suitsumaitselised boileritiivad

Apelsini-

ananassimaitseline grillitud part

Santa Maria kanašašlõkk

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee