Ahjulõhe marmelaadi-sinepiglasuuriga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
5–7 minutit + 25–30 minutit ahjus
Koostisosad
700 g Lõhefilee
0.5 dl Apelsinimarmelaad
1 spl Teraline sinep
0.5 tl Küüslaugupulber (või purustatud küüslauguküüs 3 tk)
0.5 tl Sool
0.5 tl Jahvatatud must pipar
0.5 tl Jahvatatud ingver
20 g Või
Valmistamine
1. Puhasta kala majapidamispaberiga ja aseta, nahk allpool, sobiva suurusega ahjuvormi. Vala vormi põhja õhuke kiht vett.
2. Sega apelsinimarmelaadi hulka sinep ja küüslauk ning maitsesta soola, pipra ja ingveriga. Määri segu filee peale ja kata võitükikestega.
3. Küpseta 180-kraadises ahjus 25–30 minutit. Serveeri värske rohelise ja ahjukartulitega.
Kommentaarid (0)