Grillvorstikestega pikitud kanamaks
Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
500 g Kanamaks
200 g Rasvasem grillvorst
MARINAAD
1 tl Röstitud fenkoliseemned
1 tl Koriandriseemned
1 tl Roseepipar
1 spl Vana Tallinna liköör
2 spl Oliiviõli
1 spl Punase veini äädikas
Sool
Valmistamine
1. Jaga kanamaks grillvarraste tarvis sobivateks tükkideks, viiluta vorst umbes sentimeetri paksuselt.
2. Marinaadiks suru uhmris puruks fenkoli- ja koriandriseemned ning roseepipar, aseta need sobiva suurusega kaussi, lisa Vana Tallinn, oliiviõli ja veiniäädikas.
3. Marineeri maksa ja vorstitükke tunnikene, seejärel piki vorst ja maks vaheldumisi grillvardasse ja küpseta kiirelt tulistel sütel.
Kommentaarid (0)