Kalatoitude retseptid

Tuunikala-rillette 

Erki Siplane, 18. aprill 2016, 04:25
Tuunikala-rilletteFoto: Erki Siplane

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
200 g Tuunikala õlis
1 spl Väikesed kapparid
2 spl Peeneks hakitud šalottsibulad
1 spl Peeneks hakitud petersell
0.5 tk Küüslauguküüs
1 tk Värskelt pressitud sidruni mahl
6 tilka Tabasco kaste
100 g Majonees
1 karp Kirsstomatid
Praadimiseks või
Sool
Must pipar
Oliivid
4 tk Röstsaia viil

Valmistamine

1. Sega kokku tuunikala, majonees, kapparid, šalottsibul, petersell ja küüslauk. Maitsesta

sidrunimahla, Tabasco ning soola ja pipraga.

2. Prae saiaviilud võis. Aseta saiale kirsstomativiilud ja tuunikalakreem. Söö kõrvale oliive.