Kalatoitude retseptid

Täidetud munad külmsuitsulõhega 

Pille Enden, 21. märts 2016, 05:43
Täidetud munad külmsuitsulõhegaFoto: Jaan Heinmaa
Täidetud munad on lihavõttepühadel igati omal kohal. Neid saab valmistada nii kana- kui vutimunadest.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
12 tk Kanamuna
1.25 dl Majonees
3 tl Mahe sinep
100 g Külmsuitsulõhe

Valmistamine

1. Keeda kanamune 10 minutit. Kalla peale külm vesi ja jahuta.

2. Eemalda koored, lõika muna kumeramast otsast “kaas” ära ja koogi välja munarebud. Hõõru need majoneesi ja sinepiga kreemjaks. Tükelda külmsuitsulõhe ja pane munavalgetesse. Vajadusel lõika munad lamedamast otsast veelgi siledamaks, et need paremini püsti seisaks.

3. Pigista kreem tordipritsi abil munavalgetesse ja pane “kaas” peale.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee