Kammkarbid verivorsti ja kõrvitsagaFoto: Britt Paju
28. detsember 2015, 05:19
Kammkarbid verivorsti ja kõrvitsaga
Koostisosad
8 tk Kammkarp
Sool
1.5 dl Marineeritud kõrvits
4 tk Paks mahedamaitseline verivorst
Või praadimiseks
Granaatõunaseemned
Tüümianilehed
Valmistamine
u 16 tk
1. Kuivata kammkarbid majapidamispaberiga ja maitsesta soolaga.
2. Püreesta kõrvits saumikseriga.
3. Lõika verivorst paksemateks viiludeks ja pruunista pannil võis keskmisel kuumusel mõle malt poolt, võta pannilt. Prae kammkarpe võis mõlemalt poolt 1–2 minutit.
4. Tõsta verivorstiviilule pisut kõrvitsapüreed ja seejärel poolitatud kammkarp. Kinnita kokteilitikuga.
5. Pane peale lusikatäis kõrvitsapüreed, pisut granaatõunaseemneid ja tüümianilehti.
Kommentaarid (0)