Kiudainerikkad toidud

Pirnisuupisted 

Tiina Lebane, 7. september 2015, 05:33
Pirnisuupisted 
Keera küps ja mahlane pirn singiviilu sisse ning piserda peale kerge õli-äädikakaste. Või keera koos pirniga peekoni sisse rukolalehti ja viil sinihallitusjuustu, pigista üle sidrunimahlaga ja keeruta veskist piprasegu peale. Tulemus on ilus, lihtne ja väga maitsev!

Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
TOORSUITSUSINGI-PIRNISEKTORID KERGE KASTMEGA
2 tk Keskmine pirn
2 spl Oliiviõli
3 tl Tšerri- või riisiäädikas
Sool
16 tk Toorsuitsusingi viil (veise- või sealihast)
PIRNISEKTORID TOORSUITSUPEEKONIS
2 tk Keskmine pirn
1 peotäis Värske rukola
100 g Sinihallitusjuust
0.5 tk Värskelt pressitud väikese sidruni mahl
Piprasegu
10 tk Toorsuituspeekoni viil

Valmistamine

Toorsuitsusingi-pirnisektorid kerge kastmega

1. Lõika pirnid pooleks ja kõik pirnipoolikud omakorda 4 sektoriks. Koorida ei ole vaja. Keera sektorid singiviilu sisse ja tõsta taldrikule.

2. Sega õli ja äädikas ning nirista pirnidele. Peale keeruta veskist õige pisut soolapuru.

Pirnisektorid toorsuitsupeekonis

1. Lõika pirnid pooleks ja iga pirnipoolik 4 sektoriks. Koorida ei ole vaja.

2. Kui peekoniviilud on kitsad, läheb vaja 16 viilu. Kui laiemad, piisab 8 viilust, sellisel juhul lõika need pikuti pooleks. Lõika sinihallitusjuust kangideks.

3. Keera pirnisektor koos rukolalehtede ja juustuga peekoni sisse, tõsta taldrikule. Pigista üle värske sidrunimahlaga ja jahvata peale piprasegu.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee