Küpsetised

Keedukreemi-mustikastruudel 

Angelica Udeküll, 6. juuli 2015, 02:38
Keedukreemi-mustikastruudel Daisy Lappard

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
250 g Pärmi-lehttainas
200 g Keedukreem
1 kl Mustikad või mustad sõstrad
1 tk Muna määrimiseks
Tuhksuhkur kaunistamiseks

Valmistamine

1. Rulli tainas pisut õhemaks ja lõika pooleks.

2. Aseta üks tainalehtedest küpsetusplaadile ja määri servad munaga.

3. Tõsta vaona tainalehe keskele keedukreem ja marjad.

4. Tee teisele tainalehele sisse sälgud ja tõsta seejärel kreemiga tainaplaadile katteks.

5. Suru struudli servad kahvliga kokku, määri tainas pealt munaga ja küpseta 190 kraadi juures umbes 20 minutit, kuni küpsetis värvub kuldkollaseks.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee